Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Over The Border (31240 pelikertaa)

Olet meksikolainen laiton maahanmuuttaja ja tarkoituksesi on hypätä Meksikon rajan yli Amerikkaan etsimään parempaa elämää. Joten tiputa paino laudallesi ja lennä! Arriba!! Yritä lentää niin pitkälle kuin mahdollista. Varo kuitenkin matkalla olevia korppikotkia, käärmeitä ja rajavartijoita. Kerää rahaa ja voit ostaa itsellesi aina parempia varusteita. Matka ei kumminkaan lopu kun putoat maahan. Yritä pudota jaloillesi jolloin hypit eteenpäin! Tähtää ja ammu hiirellä, Kun hypit maalla voit nopeuttaa itseäsi D:stä ja hidastaa itseäsi A:sta. Voit pyörittää itseäsi Q:sta vasemmalle ja E:stä oikealle. Liikutus- ja pyöritysnapit toimivat sitä paremmin mitä parempia Diet -päivityksiä ostat. Kokeile saada hahmo ilmassa vaakakierteeseen painamalla samaan aikaan Q:ta ja A:ta tai E:tä ja D:ä. HUOM! Ei sovi perheen pienimmille!

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 24.1.2011 18:01)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli