Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Drop Dead 2 (62257 pelikertaa)

Heittele nallea ympäriinsä, ja räjäytä se tuusannuuskaksi! 6 uutta maailmaa uusilla kivoilla jekuilla, Drop Dead on täällä taas. Sisältää kenttäeditorin, ja paljon ketsuppia. Nakkele hiirellä nallea pitkin ja poikin kenttää. Mitä enemmän nalleen sattuu niin sitä enemmän saat pisteitä. Välilyöntiä painamalla voit hypäyttää nallea. Voit avata uusia maailmoja ja hahmoja keräämällä paljon pisteitä normaalimoodissa.

Tagit:

Lähettäjä: ttursas (Lähetetty 14.11.2010 23:52)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli