Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Solarmax (74420 pelikertaa)

Valloita planeettoja ja tule universumin herraksi! Tarkoituksenasi on vallata tässä nopeatempoisessa ja älyä vaativassa pelissä pelikentän kaikki planeetat ja kuut, ja estää vihollista tekemästä samaa. Valtaat planeetan klikkaamalla jotain taivaankappaletta jossa sinulla on jo joukkoja, klikkaa sen jälkeen haluamaasi planeettaa jolloin osa joukoista siirtyy sinne. Jos haluat siirtää enemmän joukkoja klikkaa monta kertaa. Saat poistettua valinnan klikkaamalla tyhjää avaruutta.

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 23.6.2011 12:55)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli