Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Massive War 2 (72687 pelikertaa)

Taistele maailmanherruudesta tässä massiivisessa sotastrategiapelissä. Valitse yksi kolmesta armeijasta, kouluta sotilaita, rakenna tankkeja ja rakennuksia ja voita vihollisesi! Valitse joukoille aluksi päivitykset päivityspisteillä. Taistelukentällä koulutat joukkoja kentälle painamalla joukon kuvaa alhaalta. Jos haluat muuttaa joukkojen muodostelmaa paina yksikön kuvan vieressä olevaa muodostelmasymbolia. Liiku kentällä vasemmalta oikealle hiirellä tai QWE näppäimillä.

Tagit:

Lähettäjä: belugerin (Lähetetty 13.1.2011 18:49)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli