Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Apache Ambush (40366 pelikertaa)

Olet Arnold Slaughter ja olet AH-64 Apache helikopterillasi yllättänyt vihollistankit, jotka sinun on tuhottava. Samalla sinun on suojeltava tukikohtaasi vihollisen lähettämien dronejen ja palavien tankkien aiheuttamilta vanhingoilta. Pelissä on highscore-lista ja 30 kenttää + 28 bonus kenttää, jotka vaikeutuvat loppua kohden. Lisäelämiä saa joka 1000:sta pisteestä, ja power-uppeja jokaisesta 10000:sta pisteestä.

Tagit:

Lähettäjä: Gorelord (Lähetetty 15.9.2010 22:37)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli