Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Age of Defense (63114 pelikertaa)

Olet urhea soturi ja puolustat linnakettasi eri aikakausina alati kasvavaa vihollisjoukkoa vastaan! Voit puolustaa sitä kolmella erilaisella aseella. Kivillä, jousella tai ampuma-aseella. Pidä hiirtä pohjassa ja päästä se ampuaksesi valitsemalla aseella. Voit jokaisen aallon jälkeen päivittää ominaisuuksiasi ja ostaa parempia aseita ja esineitä. Valitse mitä asetta käytät ensisijaisena aseena ja mitä toissijaisena. Voit vaihtaa näiden välillä painamalla 1 ja 2 numeronäppäintä. Käytä erikoisasetta painamalla välilyöntiä. Sinulla on myös taikoja käytettävänäsi.

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 21.3.2011 18:14)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli