Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Age of Defense 4 (119857 pelikertaa)

Age Of Defense 4 on täällä! Puolusta linnakettasi ja hyökkää samalla vastustajasi kimppuun! Puolustaa linnaasi sankarilla käytten kolmea erilaista asetta. Kiveä, jousta tai ampuma-asetta. Pidä hiirtä pohjassa ja päästä se ampuaksesi valitsemalla aseella. Tee hyökkäysjoukkoja painamalla halutun yksikön kuvaa ja yritä tuhota vastustajan linnake. Voit jokaisen aallon jälkeen päivittää ominaisuuksiasi ja ostaa parempia aseita ja esineitä. Valitse mitä asetta käytät ensisijaisena aseena ja mitä toissijaisena. Voit vaihtaa näiden välillä painamalla 1 ja 2 numeronäppäintä. Käytä erikoisaseita painamalla välilyöntiä. Sinulla on myös taikoja käytettävänäsi.

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 4.4.2011 15:50)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli