Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Rebuild (36469 pelikertaa)

Rebuild ei ole mikä tahansa zombie-peli vaan enemmänkin Sim City tyylinen kaupungin uudelleenvaltauspeli. Sinun tulee selviytyä zombiepidemian jälkeisessä maailmassa ja tasapainotella kaupunginrakentamisen, ruoan keräämisen, ja ihmisten pelastamisen välillä. Valtaa kaupunkia takaisin pala kerrallaan. Kannattaa aloittaa pelloista ja asuintiloista, sillä näin saat ihmisille asuinsijoja ja ruokaa. Sinun tulee pitää ihmiset tyytyväisinä ja hyvin ruokittuina. Jokaisella ihmisellä on jokin oma erikoisominaisuus. Jotkut ovat sotilaita ja toiset taas esim. hyviä keräämään ruokaa. Kokeile aloittaa vaikealla tasolla ja katsoa kuinka pitkään selviät!

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 17.2.2011 13:10)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli