Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Ocean Explorer (11286 pelikertaa)

Olet sukeltaja ja tarkoituksenasi on saada mitä mainiompia valokuvia kaloista. Mitä parempi valokuva sitä enemmän saat pisteitä. Liiku hiirellä sivuille ja syvemmälle. Kun löydät mielenkiintoisia kaloja paina välilyöntiä nähdäksesi kalat kameran läpi ja klikkaa hiirtäsi ottaaksesi valokuvan. Yritä saada kalat niin keskelle ruutua kuin mahdollista. Tarkkaile samalla happeasi. Sinun pitä nousta pinnalle ennen kuin se loppuu. Mitä syvämmällä olet sitä nopeammin happea kuluu.

Tagit:

Lähettäjä: mick_mars (Lähetetty 16.11.2010 14:11)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli