Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Balloon Boy (3679 pelikertaa)

Lennä ilmapallolla painamalla hiiren vasenta painiketta. Varo ettet osu pilviin. 15.10.2009 koloradolaispariskunta päästi ilmaan heliumilmapallon. Pariskunta väitti sen sisällä olevan heidän poikansa Falkon. Noin 80 kilometrin lennon jälkeen ilmapallo pudottua maahan todettiin ettei poika ollut sen sisällä. Myöhemmin pojan etsintöjen jälkeen hänen kuultiin olleen kotona koko ajan. Tässä pelissä ohjaat kyseistä ilmapalloa.

Tagit:

Lähettäjä: PQJG (Lähetetty 28.3.2011 16:27)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli