Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Scorpion Solitaire (255218 pelikertaa)

Klassinen skorpioni pasianssi on täällä! Sinun tulee järjestellä kortit niin, että ne ovat neljässä rivissä kuninkaasta ässään. Casual pelimuodossa voit asettaa kortteja vapaasti vapaisiin paikkoihin ja korttien värillä tai maalla ei ole väliä asettelussa. Normaali pelimuodossa tyhjiin paikkoihin voi laittaa vain kuninkaan ja vaikeimmassa pelimuodossa riveissä olevien korttien pitää olla samaa maata voittaaksesi.

Tagit:

Lähettäjä: zygomatic (Lähetetty 7.3.2012 09:21)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli