Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

King of Sweden 2 (39172 pelikertaa)

Ruotsin kuningas on tuhlannut kaikki rahansa, mutta mieli tekisi mennä herrasmiesten klubille nauttimaan elämästä. Ei muuta kuin auto alle ja töihin. Kuningas on soittanut lehdistön paikalle ja tienaa hyvät rahat näyttämällä kameramiehille hienot temput! Mitä hienompia temppuja teet, sen enemmän rahaa saat ja voit ostaa päivityksiä. Ethän kerro kuningattarelle? Käytä ylä- ja alanuolia auton ajamiseen, ja vasenta ja oikeaa nuolinäppäintä tekemään pyörähdyksiä. Hypi välilyönnistä ja käytä nitroa A:sta.

Tagit:

Lähettäjä: ttursas (Lähetetty 21.5.2011 02:02)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli