Pelikone.fi

Sulje Valaise
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin Flash on todennäköisesti kytketty pois päältä selaimen tai käyttöjärjestelmän päivityksen yhteydessä. Ei syytä huoleen, koska näillä ohjeilla pääset taas pelailemaan!

Suurin osa peleistä toimii Flashilla ja tarvitsevat Flash soittimen toimiakseen. Voit ladata Flash soittimen osoitteesta https://get.adobe.com/flashplayer/. Muista laittaa ruksit pois McAfee Securityn ja muiden asennettavien lisäohjelmien kohdalta sivun keskiosasta, jos et halua asentaa myös niitä.

Jos Flash on asennettu ja pelit ovat toimineet normaalisti aiemmin, niin tarkista selaimen asetuksista, onko sinulla annettu Flashille lupa toimia Pelikoneessa. Windowsin uusissa päivityksissä Flash on laitettu lähtökohtaisesti pois päältä.

Jos käytät Firefoxia, niin pelisivulla tulee LEGO palikan näköinen ikoni osoitepalkin vasemmalle puolelle ja sitä klikkaamalla voit antaa luvan Flashille toimia Pelikoneessa.

Jos käytät Chromea, pelisivulla on osoiterivissä vasemmalla infonappi, eli ympyrä, jossa on i. Jos klikkaat sitä, niin muuta Flash käyttöasetus Pelikoneessa niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.

Muilla selaimilla jos ei vastaavia apuja löydy osoitepalkista, niin selaimen asetuksista usein liitännäisiin liittyvä kohta, josta Flashille saa annettua luvan toimia. Flashin asetus voi löytyä myös selaimen lisäasetuksista.

Jos vielä ilmenee ongelmia, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×
[x]

Turkey Target 2 (12964 pelikertaa)

Joulu on taas! Viime vuonna kalkkunat yllättivät omalla suunnitelmallaan, nyt on sinun vuorosi. Käytä hiirtäsi ja heitä dynamiitteja kentälle. Määritä heiton kovuus pitämällä hiiren nappia pohjassa haluamasi ajan. Saat pisteitä räjäyttelemällä kalkkunoita. Saat enemmän pisteitä niistä, jotka ovat kauempana. Jos osut moneen samalla heitolla, pisteet kertaantuvat. Myös kattilapäisistä kalkkunoista saat enemmän pisteitä. Sinun tulee kuitenkin olla nopea, koska lääkintäkalkkunat koittavat pelastaa pökertyneen kattilapääkalkkunan. Joulubonuksena tämä peli sisältää myös alkuperäisen Turkey Target -pelin.

Tagit:

Lähettäjä: willcheng (Lähetetty 11.12.2008 17:44)
Tekijä: TAMBA

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli