Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

The Monster Farm (15427 pelikertaa)

Auta keijua maanviljelyssä. Keijun maatilallle on pesiytynyt hirviöitä. Auta häntä viljelemään maata ja löytämään hirviöt. Saat ison palkkion! Jokaisen kentän alussa keiju näyttää sinulle missä hirviöt ovat. Hän myös näyttää sinulle kukan ja rahasäkin. Kukasta saat lisäpisteitä. Rahasäkki on lahja keijulta ja sen löytyminen taas päättää kentän. Sinun tulee kasvattaa niin paljon satoa kuin pystyt ruutuihin joissa ei ole hirviöitä. Älä mene ruutuihin joissa on hirviö tai menetät elämän. Kun tulet rahasäkin luo, keiju pyytää sinulta vastineeksi muistamaan hirviöiden paikat. Klikkaa hiirellä ruutuja joissa hirviöt ovat. Saat pisteitä pellonkasvatuksesta, auringonkukan löytämisestä ja hirviöiden paikan muistamisesta. Klikkaa peltokohtaa hiirellä johon haluat liikkua ja kasvattaa peltoa.

Tagit:

Lähettäjä: suvroz (Lähetetty 18.12.2010 18:46)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli