Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin Flash on todennäköisesti kytketty pois päältä selaimen tai käyttöjärjestelmän päivityksen yhteydessä. Ei syytä huoleen, koska näillä ohjeilla pääset taas pelailemaan!

Suurin osa peleistä toimii Flashilla ja tarvitsevat Flash soittimen toimiakseen. Voit ladata Flash soittimen osoitteesta https://get.adobe.com/flashplayer/. Muista laittaa ruksit pois McAfee Securityn ja muiden asennettavien lisäohjelmien kohdalta sivun keskiosasta, jos et halua asentaa myös niitä.

Jos Flash on asennettu ja pelit ovat toimineet normaalisti aiemmin, niin tarkista selaimen asetuksista, onko sinulla annettu Flashille lupa toimia Pelikoneessa. Windowsin uusissa päivityksissä Flash on laitettu lähtökohtaisesti pois päältä.

Jos käytät Firefoxia, niin pelisivulla tulee LEGO palikan näköinen ikoni osoitepalkin vasemmalle puolelle ja sitä klikkaamalla voit antaa luvan Flashille toimia Pelikoneessa.

Jos käytät Chromea, pelisivulla on osoiterivissä vasemmalla infonappi, eli ympyrä, jossa on i. Jos klikkaat sitä, niin muuta Flash käyttöasetus Pelikoneessa niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.Jos edellinen ei auta kokeile sallia Flash painamalla tästä

Muilla selaimilla jos ei vastaavia apuja löydy osoitepalkista, niin selaimen asetuksista usein liitännäisiin liittyvä kohta, josta Flashille saa annettua luvan toimia. Flashin asetus voi löytyä myös selaimen lisäasetuksista.

Jos vielä ilmenee ongelmia, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×
[x]

The Monster Farm (15427 pelikertaa)

Auta keijua maanviljelyssä. Keijun maatilallle on pesiytynyt hirviöitä. Auta häntä viljelemään maata ja löytämään hirviöt. Saat ison palkkion! Jokaisen kentän alussa keiju näyttää sinulle missä hirviöt ovat. Hän myös näyttää sinulle kukan ja rahasäkin. Kukasta saat lisäpisteitä. Rahasäkki on lahja keijulta ja sen löytyminen taas päättää kentän. Sinun tulee kasvattaa niin paljon satoa kuin pystyt ruutuihin joissa ei ole hirviöitä. Älä mene ruutuihin joissa on hirviö tai menetät elämän. Kun tulet rahasäkin luo, keiju pyytää sinulta vastineeksi muistamaan hirviöiden paikat. Klikkaa hiirellä ruutuja joissa hirviöt ovat. Saat pisteitä pellonkasvatuksesta, auringonkukan löytämisestä ja hirviöiden paikan muistamisesta. Klikkaa peltokohtaa hiirellä johon haluat liikkua ja kasvattaa peltoa.

Tagit:

Lähettäjä: suvroz (Lähetetty 18.12.2010 18:46)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli