Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Supervolcano Halloween Edition (19499 pelikertaa)

On Halloween ja olet eksynyt hautausmaalle kun yhtäkkiä vihreä lima rupee valumaan päällesi! Onneksi olet loistava kaivautumaan ja sinulla sattuu olemaan porasi mukana. Kaivaudu niin syvälle kuin pääset ja pakene vihreää limaa. Kerää samalla matkan varrella olevia kolikoita ja kiviä. Saat myös erikoisominaisuuksia joilla pystyt parantamaan kykyjäsi. Yksi asia on varmaa: Vihreä lima saavuttaa sinut, mutta kuinka pitkälle pääset pakenemaan sitä?

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 28.10.2011 16:37)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli