Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Super Mario Bros. BP Oil Spil (65324 pelikertaa)

Jos jotain mario osaa tehdä niin tukkia vuotoja! Tuki öljy-yhtiön aiheuttamat vuodot joista valuva öljy tappaa kaikki meren kalat. Tartu kuolleeseen kalaan ja tuki vuoto niillä. Mutta ole varovainen! Öljy-yhtiö ei halua ketään sotkeutumaan heidän ongelmiinsa joten he yrittävät pysäyttää sinut keinolla millä hyvänsä. Älä myöskään mene elävien kalojen lähelle. Liiku nuolinäppäimistä, ui ylöspäin painamalla A:ta ja heitä kaloja sukeltajia kohti painamalla S:sää. Oletko vielä ehtinyt kokeilla muita arcade pelejä?

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 28.12.2010 12:36)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli