Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Santa's Magic Sack (37454 pelikertaa)

Joulupukki antaa sinun ottaa yhden lahjan joulusäkistään. Paina hiiren vasenta painiketta ja kurota säkin pohjalle. Yritä kurottaa niin pitkälle kuin pystyt sillä pohjalla on parhaat lahjat! Kun kosket lahjoihin tai hiiliin menetät sydämen. Jos löydät joulusukan, täytä se mandariineilla ja piparkakuilla, anna se sitten tontuille jotka antavat sinulle yhden lisäelämän. Yritä saada paras mahdollinen lahja. Löydä lisää joulupelejä Joulupelit -kanavalta.

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 10.12.2010 16:11)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli