Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Porkkana Clicker (2 pelikertaa)

Normaali clicker missä pilkotaan porkkanaa veitsellä. Painamalla Alaspäin nuolta saat 100 lisäpistettä 10sekunnin välein. Kun painat välilyöntiä pohjassa se rekisteroi 0.2 sekunnin välein scoren. Peli käynnistyy painamalla välilyöntiä! --------------------------------------------------------- Mitä uutta tuli 3.0.0 päivityksessä? Paljon bugeja korjattu! Scoren saamista hidastettu 0.2sekunttiin. Edellisiin versioihin ei voi palata. Peli ei vielä toimi täysin! Ilmoita kommenteissa bugeista. ----------------------------------------------------------------------

Tagit:

Lähettäjä: PihviCombooh (Lähetetty 11.9.2018 11:38)
Tekijä: PihviCombooh

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli