Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Plunger (16888 pelikertaa)

Mielenkiintoinen älliä vaativa peli, jossa olet pieni robotti. Kiinnityt aina seiniin joko pysty tai vaakasuunnassa. Lonkeroillasi voit liikkua aina lonkeroiden suuntiin. Sinun täytyy aina lonkeroillasi saada valosarjat päälle joka tehtävässä. Erilaiset vaarat vaanivat, kuten lonkeroita puoleensa vetävät syömärit, lonkeroita pitkin matkaavat ammukset sekä lonkerot ruutilangaksi muuttavat tuliseinät. Joillain bonuksilla saat lonkeroille supervoimia, joten lonkerosi ovat sekä apuvälineesi että mahdollinen vaaratekijä.

Tagit:

Lähettäjä: Bob (Lähetetty 30.12.2015 17:49)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli