Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin Flash on todennäköisesti kytketty pois päältä selaimen tai käyttöjärjestelmän päivityksen yhteydessä. Ei syytä huoleen, koska näillä ohjeilla pääset taas pelailemaan!

Suurin osa peleistä toimii Flashilla ja tarvitsevat Flash soittimen toimiakseen. Voit ladata Flash soittimen osoitteesta https://get.adobe.com/flashplayer/. Muista laittaa ruksit pois McAfee Securityn ja muiden asennettavien lisäohjelmien kohdalta sivun keskiosasta, jos et halua asentaa myös niitä.

Jos Flash on asennettu ja pelit ovat toimineet normaalisti aiemmin, niin tarkista selaimen asetuksista, onko sinulla annettu Flashille lupa toimia Pelikoneessa. Windowsin uusissa päivityksissä Flash on laitettu lähtökohtaisesti pois päältä.

Jos käytät Firefoxia, niin pelisivulla tulee LEGO palikan näköinen ikoni osoitepalkin vasemmalle puolelle ja sitä klikkaamalla voit antaa luvan Flashille toimia Pelikoneessa.

Jos käytät Chromea, pelisivulla on osoiterivissä vasemmalla infonappi, eli ympyrä, jossa on i. Jos klikkaat sitä, niin muuta Flash käyttöasetus Pelikoneessa niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.Jos edellinen ei auta kokeile sallia Flash painamalla tästä

Muilla selaimilla jos ei vastaavia apuja löydy osoitepalkista, niin selaimen asetuksista usein liitännäisiin liittyvä kohta, josta Flashille saa annettua luvan toimia. Flashin asetus voi löytyä myös selaimen lisäasetuksista.

Jos vielä ilmenee ongelmia, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×
[x]

I Am An Insane Rogue AI (17853 pelikertaa)

Pelaa seonnutta teköälyä ja valtaa maailma! Soluttaudu laitoksiin ja laboratorioihin ja hakkeroi kohteen päätietokone saadaksesi koko tehdas valtaasi. Voit valita joko väkivaltaisen tai rauhallisen lähestymistavan. Sinun tulee aluksi hakkeroida laitoksen muut tietokoneet, jotta pääsisit päätietokoneelle. Tiedemiehet yrittävät estää hakkeroinnin, mutta onneksi sinulla on muutama keino pysäyttää heidät. Tiedemiehet pelkäävät pimeää, joten jos klikkaat lamput sammuksiin yhdestä kerroksesta he eivät uskalla olla siellä. Voit myös sulkea hissin ovet vähäksi aikaa. Jos tiedemies käy hankalaksi voit hakkeroida robotin joka käy heidän kimppuunsa. Korjausmiehet eivät osaa estää hakkerointia, mutta osaavat korjata lamppuja ja hissejä. Tarkkaile myös energiasi määrää, sillä kaikki toiminnot kuluttavat sitä, mutta onneksi saat lisää energiaa hakkeroimalla tietokoneita. Kokeile myös muut pelit arcade pelit -kategoriastamme.

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 7.3.2011 15:40)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli