Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

I Am An Insane Rogue AI (17853 pelikertaa)

Pelaa seonnutta teköälyä ja valtaa maailma! Soluttaudu laitoksiin ja laboratorioihin ja hakkeroi kohteen päätietokone saadaksesi koko tehdas valtaasi. Voit valita joko väkivaltaisen tai rauhallisen lähestymistavan. Sinun tulee aluksi hakkeroida laitoksen muut tietokoneet, jotta pääsisit päätietokoneelle. Tiedemiehet yrittävät estää hakkeroinnin, mutta onneksi sinulla on muutama keino pysäyttää heidät. Tiedemiehet pelkäävät pimeää, joten jos klikkaat lamput sammuksiin yhdestä kerroksesta he eivät uskalla olla siellä. Voit myös sulkea hissin ovet vähäksi aikaa. Jos tiedemies käy hankalaksi voit hakkeroida robotin joka käy heidän kimppuunsa. Korjausmiehet eivät osaa estää hakkerointia, mutta osaavat korjata lamppuja ja hissejä. Tarkkaile myös energiasi määrää, sillä kaikki toiminnot kuluttavat sitä, mutta onneksi saat lisää energiaa hakkeroimalla tietokoneita. Kokeile myös muut pelit arcade pelit -kategoriastamme.

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 7.3.2011 15:40)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli