Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

GemCraft Labyrinth (34027 pelikertaa)

Puolusta itseäsi labyrintin hirviöiltä tässä tornipuolustuspelissä! Puolusta itseäsi jalokivien taianomaisilla voimilla. Valitse haluttu jalokivi ja aseta se inventaarioluotteloloon. Mitä korkeammalla sijoitat jalokiven sitä voimakkaampi se on, mutta sitä enemmän se maksaa. Keräät tapoista manaa joilla voit ostaa lisää tornipaikkoja ja helmiä. Keräät pelin kuluessa myös kokemuspisteitä joilla voit ostaa uusia ominiasuuksia ja taitoja.

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 6.6.2011 17:08)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli