Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Epic Combo (14075 pelikertaa)

Täydellistä stressinhallintaa! Olet bisnesmies jolla on valtava vasara. Tarkoituksena on on lyödä kilpikonnia ja saada kilpikonniin niin monta osumaa kuin mahdollista. Mitä enemmän ja suurempaan määrään konnia osut, sitä enemmän tienaat rahaa. Rahalla voit ostaa lasereita, tykkejä, sirkkeiltä ja laukausimia saadaksesi entistä suurempia komboja. Tarkoituksena on saada 10 000 osuman sarja niin nopeasti kuin mahdollista. Paina välilyöntiä lyödäksesi. S kirjaimella pääset ostovalikkoon.

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 5.11.2010 14:28)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli