Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Earn To Die (119108 pelikertaa)

Tässä huikeassa selviytymispelissä tarkoituksenasi on päästä autolla helikopterin luokse ja vapauteen! Sinun ja helikopterin välissä on kuitenkin valtava määrä zombeja. Yritä ajaa autollasi kuoppaisen maaston ja zombien läpi helikopterille. Tienaa rahaa ja päivitä autoasi. Kun sinulla on tarpeeksi rahaa voit ostaa uuden ja paremman auton jolla voit jatkaa yrittämistä. Kuinka nopeasti sinä pääset helikopterin luokse?!

Tagit:

Lähettäjä: Noknok69 (Lähetetty 17.12.2011 07:53)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli