Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin Flash on todennäköisesti kytketty pois päältä selaimen tai käyttöjärjestelmän päivityksen yhteydessä. Ei syytä huoleen, koska näillä ohjeilla pääset taas pelailemaan!

Suurin osa peleistä toimii Flashilla ja tarvitsevat Flash soittimen toimiakseen. Voit ladata Flash soittimen osoitteesta https://get.adobe.com/flashplayer/. Muista laittaa ruksit pois McAfee Securityn ja muiden asennettavien lisäohjelmien kohdalta sivun keskiosasta, jos et halua asentaa myös niitä.

Jos Flash on asennettu ja pelit ovat toimineet normaalisti aiemmin, niin tarkista selaimen asetuksista, onko sinulla annettu Flashille lupa toimia Pelikoneessa. Windowsin uusissa päivityksissä Flash on laitettu lähtökohtaisesti pois päältä.

Jos käytät Firefoxia, niin pelisivulla tulee LEGO palikan näköinen ikoni osoitepalkin vasemmalle puolelle ja sitä klikkaamalla voit antaa luvan Flashille toimia Pelikoneessa.

Jos käytät Chromea, pelisivulla on osoiterivissä vasemmalla infonappi, eli ympyrä, jossa on i. Jos klikkaat sitä, niin muuta Flash käyttöasetus Pelikoneessa niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.Jos edellinen ei auta kokeile sallia Flash painamalla tästä

Muilla selaimilla jos ei vastaavia apuja löydy osoitepalkista, niin selaimen asetuksista usein liitännäisiin liittyvä kohta, josta Flashille saa annettua luvan toimia. Flashin asetus voi löytyä myös selaimen lisäasetuksista.

Jos vielä ilmenee ongelmia, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×
[x]

Dino Blitz (43843 pelikertaa)

Ammu tykillä munia kohti palikoita. Munien jäljellä oleva määrä näkyy kanuunan kyljessä. Tuhoa määrätty määrä palikoita jokaisessa kentässä ja pääset seuraavaan kenttään. Joissain kentissä sinun täytyy olla ovela sekä käyttää hyödyksesi erilaisia erikoispalikoita. Myös ammuksesi saattavat saada erikoiskykyjä. Osoita hiirellä ja määrää vauhti pitämällä hiiren nappia alhaalla. Vähän Bloonsin tyyppinen peli. HUOMIO: Voit myös luoda omia kenttiäsi kenttäeditorilla ja voit jakaa niitä kavereittesi kanssa Free Rider peleistä tuttuun tyyliin. Tee siis kenttä, kopioi koodi ja lähetä kaverillesi. Hän voi koodilla ladata kenttäsi missä vain.

Tagit:

Lähettäjä: Bob (Lähetetty 10.10.2008 14:07)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli