Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Dangerous Dungeons (54232 pelikertaa)

Dangerous Dungeons on suomalainen, vanhojen kunnon tasoloikkien henkeen tehty peli, jossa sinun täytyy ohjata pieni varas, eikun, aartenmetsästäjä Timmy läpi suuren ja vaarallisen luolaston, jotta hän pääsisi käsiksi mahtavaan aarteeseen! Tehtäväsi on poimia joka kentässä avain ja päästä hengissä maaliovelle asti. Peli tallentuu joka kentän jälkeen, joten seikkailua voi aina jatkaa myöhemmin Stage Selection valikosta. Jos toiminta käy haastavaksi, kytke Checkpointit päälle, niin vaikeimpia kenttiä ei tarvitse aloittaa kuollessa alusta!

Tagit:

Lähettäjä: AdventIslands (Lähetetty 10.12.2011 01:59)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli