Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Civibattle (89946 pelikertaa)

Valloita valtakunta tässä yhdistä kolme pelissä. Yritä saada mahdollisimman paljon erilaisia palikoita katoamaan jotta saat eri resursseja. Samaan aikaan kun hävität palikoita saat resursseja joilla voit kouluttaa miehiä taistelemaan. Tarkoituksenasi on voittaa taistelut miehillä joten sinun tulee olla nopea keräämään resusrsseja ja kouluttamaan sotureita. Pelien välissä voit rakentaa rakennuksia joilla saat lisää erilaisia yksiköitä taistelukentälle.

Tagit:

Lähettäjä: KingDotCom (Lähetetty 18.11.2010 16:09)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli