Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

City On Fire (14803 pelikertaa)

Pelasta näillä urheilla palomiehillä palavista rakennuksista putoavat ihmiset ja yritä pompauttaa heidät lääkintähenkilökunnan luokse. Yritä samalla osua heillä tähtiin ja pilviin kerätäksesi lisäpisteitä ja päivityksiä. Liiku nuolinäppäimistä. Voit liikkua palomiehillä hetkellisesti hyvin nopeasti painaessasi alasnuolta liikkumisen aikana. Voit pompauttaa pelastettavia ihmisiä korkeammalle painamalla ylösnuolta.

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 24.5.2011 16:17)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli