Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Blosics 2 Level Pack (253391 pelikertaa)

Kolmas jatko-osa hyvin suositulle fysiikkapelille. Valitse pallon koko, suunta ja voima. Ammu pallo palikoita päin ja koita saada vihreät palikat putoamaan alas alustoilta. Varo pudottamasta punaisia palikoita koska niistä saat miinusta. Jokainen kuula maksaa myös pisteitä, mitä isompi kuula sitä enemmän voimaa, mutta sitä enemmän menetät myös pisteitä kuulan käytöstä. Suorita tehtävien bonustavoitteita ja voit saada uusia ammuksia. Täältä Pelikoneen suosituimmat arcade pelit!

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 27.10.2010 15:59)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli