Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Zombotron (105396 pelikertaa)

Seikkaile tiesi zombien valloittaman alueen läpi tässä huikeassa seikkailuammuntapelissä. Voit ostaa uusia aseita ja varusteita kun etenet pelissä. Liiku WASD-näppäimillä ja ammu hiirellä. E-näppäimellä tai S-näppäimellä teet erilaisia komentoja ja lataat aseesi uudestaan R-näppäimestä. Vaihda asettasi Q-näppäimellä ja käytä lääkepakkausta H-näppäimellä. HUOM: Ei heikkohermoisille. Pelin lataaminen saattaa myös kestää tovin.

Tagit:

Lähettäjä: George-George (Lähetetty 29.7.2011 07:22)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli