Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Fleet Defender (10088 pelikertaa)

Puolusta avaruuslaivastoasi tässä retrotyylisessä avaruusräiskinnässä! Ohjaa hyökkäysalustasi nuolinäppäimillä ja ammu Z-kirjaimesta. Tehtävänäsi on puolustaa alla olevia kuljetusaluksia. Ei ole äöliä jos hyökkäysaluksesi tuhoutuu sillä se ilmestyy aina uudestaan kunhan sinulla on vielä kuljetusaluksia jäljellä. Voit kerätä matkan varrella suojia hyökkäysaluksellesi. Voit antaa kuljetusalukselle suojia painamalla X-kirjainta aluksen kohdalla.

Tagit:

Lähettäjä: Matheusbr0 (Lähetetty 28.8.2011 15:55)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli