Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Word Search Games (58 pelikertaa)

Word Search Games is a collection of word puzzles in 3 languages English, Spanish and German! How fast will you find all the hidden words? Learn new words and vocabulary in an entertaining and challenging way! There will be shown a list of hidden words that you must find on the board! To select a word just press the left mouse button on any letter on the board and move it to neighboring letters horizontally, vertically or diagonally! There will be shown a currently selected word at the top of the screen for your help and better orientation. Find all the words as fast as possible and go for highscores! You can even change the background color - just press the Color button in the bottom left corner.What more? Each game is on points! Your score depends on how fast you will find all the hidden words! More times you play = better overall score you get for each language! You can even submit your score at the end of each game to a global leaderboard and see points of other people! (if you prefer playing relaxing mode without any time limit, then take your time and play how long you want, nothing happens at the end of the time limit)

Tagit:

Lähettäjä: shajby (Lähetetty 26.7.2016 10:06)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli