Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Word Master (47 pelikertaa)

Will you become a Word Master in this new and challenging word search game? Compare you score with other people all around the world! Will you make it into TOP20 highscores? HOW TO PLAY: 1) Use your keyboard or click on the letters in the bottom part of the screen to create words. Each word must have at least 3 letters. 2) The game automatically recognizes if the word exists or not, if yes then the SUBMIT button will appear, press it to submit your word (or press spacebar/enter). Remember, longer words you create, better score you get! 3) You can end the game and submit your overall score anytime you want by pressing the GREEN TICK button in the top right corner. 4) To erase the single letter just click on it. To erase all the letters press the ERASE button in the top left corner or press backspace key on your keyboard. 5) To shuffle/mix the letters press the SHUFFLE button in the top left corner.

Tagit:

Lähettäjä: shajby (Lähetetty 26.7.2016 10:08)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli