Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Skyscrapers Light Vol 1 (6844 pelikertaa)

Tehtävänäsi on laittaa numeroita ruudukkoon siten, että yhdessäkään pysty- tai vaakarivissä ei ole samaa numeroa kuin kerran. Jokainen numero edustaa "kerrostaloa" jossa on yhtä monta kerrosta kuin numero. Tämän lisäksi ruudukon sivuilla on vihjeitä. Sinun tulee asetella numerot siten, että vihjeestä katsottuna "näet" vain niin monta ruutua kuin vihjeessä lukee. Et voi "nähdä" pienemmän numeron taakse. Esim. jos vihjeenä on 2 niin voi sijoittaa 4x4 ruudukkoon vihjeen kohdalle numerot järjestykseen 3,4,2,1. Tällöin vihjeestä katsottuna näet vain kaksi ensimmäistä numeroa koska numerot 2 ja 1 ovat "matalampia" kuin numero 4.

Tagit:

Lähettäjä: Conceptis (Lähetetty 16.5.2013 13:07)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli