Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Santa's Gift Matcher (190671 pelikertaa)

Auta Joulupukkia keräämään lahjat joulua varten! Yhdistä vähintään kolme samanlaista pakettia vaaka- tai pystytasossa klikkaamalla pakettia jonka haluat siirtää ja sen jälkeen sen viereistä pakettia jonka tilalle haluat paketin laittaa. Jos yhdistät neljä tai enemmän lahjaa saat lumihiutaleen jota klikkaamalla se poistaa pysty tai vaakarivin. Kun olet yhdistänyt tarpeeksi erivärisiä lahjoja pääset seuraavaan kenttään. Löydä lisää joulupelejä Joulupelit -kanavalta.

Tagit:

Lähettäjä: IceGamer (Lähetetty 18.12.2010 00:34)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli