Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Randoku (93765 pelikertaa)

Randoku tarkoittaa sattumanvaraista sudokua. Ja siitä tässä on kyse! Pelaa eri vaikeusasteisia sudokuja joita ei ole etukäteen määritetty vaan ne luodaan täysin sattumanvaraisesti. Löydä pikkuneliöiden sisään numerot 1-9 siten, että missään neliöissä ei ole samaa numeroa. Sinun tulee myös saada pysty- ja vaakalinjoille numerot 1-9 ilman että niissä on sama numero. Ihastu muihin Pelikoneen Sudoku -peleihin.

Tagit:

Lähettäjä: knarrenheinz (Lähetetty 17.12.2010 19:22)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli