Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Puzzle Words (18509 pelikertaa)

Huikea yhdistelmä sanojen etsintää ja perinteisempää SameGamen tyylistä palikoiden poistoa. Poista ruudulta toisissaan kiinni olevia vähintään kolmen saman värisen palikan ryppäitä. Kun olet poistanut ne, alta paljastuu kirjaimia, joista voit yhdistellä englanninkielisiä sanoja. Jokereilla voit poistaa myös palikkapareja tai yksittäisiä palikoita. HUOM: Kirjainten ei tarvitse olla vierekkäin, vaikka palikoiden pitääkin olla.

Tagit:

Lähettäjä: shajby (Lähetetty 20.11.2015 11:04)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli