Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Picross Quest (62487 pelikertaa)

Picross Quest tarjoaa hauskoja kuvioita, jotka sinun täytyy keksiä. Sivulla näet numeroita, jotka kertovat sinulle mihin tehdä reikiä. Esim. jos ruutu on 5x5 ja sivulla on numerot 2 ja 2, se tarkoittaa, että ensin riville tulee kaksi koloa, sitten yksi väli ja taas kaksi koloa. Jos taas 5x5 ruudukossa lukee sivulla tai ylhäällä 5 eli kaikki, niin voit huoletta tuhota koko rivin. Erittäin koukuttavaa ja hauskaa kun juonesta saa kiinni.

Tagit:

Lähettäjä: Bob (Lähetetty 15.10.2008 16:49)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli