Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Hidden Numbers (58 pelikertaa)

idden Numbers is a new and original educational puzzle game in which you will practice Math and counting numbers in an entertaining and challenging way! Education has never been such fun! HOW TO PLAY: Game modes: - Find Numbers - simply find all the numbers above the board! It's similar to playing word search games, only here you are looking for numbers instead of words! To select the number just slide it over with your finger. - Count with help - you will practice adding in this game mode. Add the numbers by sliding over them and get the results above the board! There will be shown a help (overall result of your adding) at the top of the screen. - Count Expert - Add the numbers by sliding over them and get the results above the board! No help provided.

Tagit:

Lähettäjä: shajby (Lähetetty 26.7.2016 10:09)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli