Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Cube Wars (94991 pelikertaa)

Kokeile valloittaa koko pelikenttä ennen tekoälyä! Aloitat vasemmasta alakulmasta. Klikkaa jotain väripalikkaa ja saat kaikki sen väriset palikat itsellesi jotka koskevat sinun alueeseesi, tällöin myös kaikki valtaamasi palikat muuttuvat kyseisen värisiksi. Etene näin ja valloita koko kenttä ennen tekoälyä. Erikoisuutena et voi vallata saman värisiä palikoita kun tekoäly sillä hetkellä on. Myöskään tekoäly ei voi vallata sen värisiä palikoita kun sinä olet.

Tagit:

Lähettäjä: Farhammer (Lähetetty 30.3.2011 17:41)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli