Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Christmas Crush HD (103 pelikertaa)

Challenge your crushing skills and join this Christmas tournament! Combining the excitement of a 3 and 4 color mode into a challenge for everyone. The goal is simple: Crush as many christmas baubles as possible. The more you can crush with one click, the higher your score will be. Get a new highscore and challenge your friends! Instructions: You only need your Mouse to play "Christmas Crush HD Tournament" To remove christmas baubles, click groups of three or more. Groups are connected baubles of the same color. Larger groups result in a much higher score! Restrain yourself from click-"spamming" and plan your clicks wisely. You do get a higher score this way and increase your chance to reach higher levels.

Tagit:

Lähettäjä: FlashGameHQ (Lähetetty 16.12.2015 11:20)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli