Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Joe Vs Armageddon: Vengeance (22506 pelikertaa)

Puolustaudu zombeilta tässä maailmanlopun jälkeisessä maailmassa! Olet aidatulla alueella jossa puolustaudut zombeilta vastaan trakotrilla. Tehtävänäsi on pitää kaikki zombit aitauksen sisällä puolustamalla portteja. Seuraa nuolia löytääksesi portit. Voit ajaa zombien yli tai ampua niitä. Varo erikoiszombeja! Älä päästä isoa zombia lähellesi. Voit päivittää traktoria ja ostaa uusia aseita kaupasta ansaitsemillasi rahoilla. Älä anna zombien rikkoa portteja!

Tagit:

Lähettäjä: TwoTowersGames (Lähetetty 15.12.2010 15:33)

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli