Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin Flash on todennäköisesti kytketty pois päältä selaimen tai käyttöjärjestelmän päivityksen yhteydessä. Ei syytä huoleen, koska näillä ohjeilla pääset taas pelailemaan!

Suurin osa peleistä toimii Flashilla ja tarvitsevat Flash soittimen toimiakseen. Voit ladata Flash soittimen osoitteesta https://get.adobe.com/flashplayer/. Muista laittaa ruksit pois McAfee Securityn ja muiden asennettavien lisäohjelmien kohdalta sivun keskiosasta, jos et halua asentaa myös niitä.

Jos Flash on asennettu ja pelit ovat toimineet normaalisti aiemmin, niin tarkista selaimen asetuksista, onko sinulla annettu Flashille lupa toimia Pelikoneessa. Windowsin uusissa päivityksissä Flash on laitettu lähtökohtaisesti pois päältä.

Jos käytät Firefoxia, niin pelisivulla tulee LEGO palikan näköinen ikoni osoitepalkin vasemmalle puolelle ja sitä klikkaamalla voit antaa luvan Flashille toimia Pelikoneessa.

Jos käytät Chromea, pelisivulla on osoiterivissä vasemmalla infonappi, eli ympyrä, jossa on i. Jos klikkaat sitä, niin muuta Flash käyttöasetus Pelikoneessa niin, että se on aina sallittu ja lataa sivu uudelleen.Jos edellinen ei auta kokeile sallia Flash painamalla tästä

Muilla selaimilla jos ei vastaavia apuja löydy osoitepalkista, niin selaimen asetuksista usein liitännäisiin liittyvä kohta, josta Flashille saa annettua luvan toimia. Flashin asetus voi löytyä myös selaimen lisäasetuksista.

Jos vielä ilmenee ongelmia, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×
[x]

Governor of Grout (6205 pelikertaa)

Gav nimisellä laatoittajalla on kolme kerrosta laatoitettavana ja aika on käymässä vähiin. Auta häntä vaarallisessa laatoitustyössä. Käytä nuolinäppäimiä liikutellaksesi Gavia. Liiku laattakohdan jokaisen neljän sivun ohi ja laatta ilmestyy maahan. Kun koko lattia on laatoitettu, niin pääset seuraavalle tasolle. Ikävä kyllä rotat ovat valloittaneet talon ja jahtaavat sinua. Rotat häviävät jos saat rakennettua uuden kiiltävän laatan niiden päälle tai otat maasta rotanmyrkyn. Varo raskaita ruokia, kuten kananmunaa sillä se hidastaa sankariamme. Teekuppi taas piristää ja tuo lisää nopeutta. Laatoita kaikki pinnat ja olet Laastin Kuvernööri!

Tagit:

Lähettäjä: willcheng (Lähetetty 9.2.2009 13:50)
Tekijä: TAMBA

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli