Pelikone.fi

Sulje Valaise
rac
Mainoksen klikkaaminen ei keskeytä pelin latautumista
Eikö peli toimi? Avaa tästä ohjeet

Jos mainoksen jälkeen tulee tyhjä ruutu, niin tarkista sivun yläosan navigaatiosta onko peli Arkistossa. Jos on, niin kyseessä on Flash-peli. Flashin elinkaari on päättynyt vuoden 2020 lopussa ja se ei enää useimmilla selaimilla toimi. Flashin voi saada toimimaan jos on vanhempi selain ja Flashin versio käytössä. Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa ja on tietoturvariski.

Jos taas peli kuuluu yläpalkin navigaation mukaan Nettipeleihin, niin koita sukea selaimen kaikki ikkunat ja avata selain uudelleen. Usein jos selain on ollut pitkään auki, niin se voi vaikuttaa joidenkin sisältöjen näkyvyyteen.

Jos taas peli ei silloinkaan aukea, niin voit olla yhteydessä ylläpitoon sähköpostilla admin@pelikone.fi.

×

Carotino Chaos (10693 pelikertaa)

Carotino Chaos on kilpa aikaa vastaan. Kerää niin monta pulloa kuin voit. Nappaa pullot kun ne ilmestyvät eri puolille peliaareenaa ja osta ne pois, jotta kilpailijasi ei voi myydä niitä ja tehdä voittoa. Liiku nuolinäppäimillä. Eri puolille kaupunkia ilmestyy Carotino pulloja. Käy ostamassa ne pois ennen kuin asiakkaat saavat ostettua kaikki! Kerää eri tasojen vaatima määrä pulloja ja pääset vielä haastavammille tasoille.

Tagit:

Lähettäjä: willcheng (Lähetetty 14.10.2008 19:21)
Tekijä: TAMBA

Ilmoita sopimaton peli | Oletko tämän pelin tekijä?

Jaa peli

Facebookissa

Upota peli